Restart série Mortal Kombat zůstal malinko za očekáváním, ale vývojáři se snaží vše napravit. O lákavější podívanou se nově postará John Cena jako Peacemaker, který je dalším dodatečným bijcem. Kromě toho se blíží očekávaný cross-play.

Antihrdina je drsný a podle traileru také vtipný. Jako součást Kombat Packu dorazí už 28. února/februára. Ostatní si jej budou moci koupit 6. března/marce. V té době někdy dojde na novou Kameo postavu – Janet Cage. Vidět jste ji mohli na konci příběhu.

Koncem tohoto měsíce navíc dojde na cross-play. Hraní napříč platformami v NetherRealm Studios nazývají krossplay a propojí hráče na počítačích (Steam a Epic Games Store), PlayStationu 5 a Xboxu Series X/S.

Krossplay aktualizace dorazí 28. února/februára. Podrobnosti se dozvíme začátkem nadcházejícího týdne. Někteří fanoušci přesto nejsou spokojeni. Podle nich je to příliš málo a příliš pozdě. Tím poukazují na podporu cross-playe u Street Fighter 6 a Tekken 8. Já už jen doplním, že Mortal Kombat 1 prodal více než 3 miliony kusů. Pokud si chcete Mortal Kombat 1 zahrát, ale nevíte, zda vás zaujme, tak od 7. do 10. března/marce bude volný víkend na všech platformách.