Během letošního roku odstartují zajímavé závody DRIVE Rally, které přinesou nostalgii a umožní nám prožít zlatou éru rallye, tedy 90. léta, kdy prach, bláto a sníh byly odznaky cti.

DRIVE Rally začnou svou cestu v předběžném přístupu ve verzích pro PC a Mac prostřednictvím Steamu, Epic Games Store a GOG. Plná verze je v plánu na rok 2025 i pro PlayStation 5, Xbox Series X/S a Nintendo Switch. Potvrzeny jsou české titulky. Oznámení doprovází nový trailer.

DRIVE Rally si budou moci užít veteráni silnic a šotoliny, kteří tuto éru pamatují, stejně jako mladší generace. Všichni si mají vychutnat dávku vysokooktanového adrenalinu ve světě #DRIVE, jenž se vyznačuje osobitým minimalistickým stylem. Samotná hratelnost má být arkádová a dostatečně jednoduchá pro začátečníky, ale přitom návykově náročná.

„Od slunečných krajin Dry Crumbs přes šeptající lesy Holzbergu až po chladnou divočinu Revontuli. Vydejte se na cestu do rozmanitého světa, jaký jste v závodních hrách ještě nezažili,“ láká popisek hry.

„Sedněte za volant legendárních rallyových vozů, jako jsou Das Holzwagen, The Doggo, The Bobond a mnoho dalších. Tentokrát se vracíme do 90. let, takže budou i novinky. Das Sandsturm a Celestia jen pro začátek.“

Pokud se nemůžete dočkat, nadále je na Steamu dostupná demoverze.