S Dragon Age: Dreadwolf si v BioWare užili své. Nejednou jsme slyšeli zvěsti o problematickém vývoji v době, kdy známé studio přicházelo o jednoho zkušeného člena za druhým. Zda to mělo na pokračování fantasy akčního RPG nějaký vliv, to zjistíme brzy. Hra se totiž objevila v digitálních konzolových obchodech, ale zatím předobjednávky spuštěny nebyly.

Dle dřívějších vyjádření od BioWare uvidíme Dragon Age: Dreadwolf během letošního léta. Má jít o kompletní představení, což by mělo znamenat více než jen trailer. Titul pravděpodobně bude součástí pátečního Summer Game Festu. Poté budou předobjednávky na PlayStation Store a Xbox Store spuštěny. Hra dorazí také na PC.

„Vítá vás Dragon Age: Dreadwolf. Vstupte do Thedasu, energického světa nehostinných divočin, zrádných labyrintů a třpytivých měst, kde o kruté boje a tajná kouzla není nouze. Jeho osud balancuje na hraně,“ láká oficiální popisek.

„Thedas potřebuje nového vůdce. Někoho nečekaného. Utvoříte odvážné společenstvo a postavíte se přicházející bouři. Přátelství, drama i milostná dobrodružství – to vše si užijete měrou vrchovatou, až se pokusíte z neobyčejných jednotlivců vytvořit výjimečný tým. Staňte se vůdci a zažehněte maják naděje v těch nejtemnějších okamžicích,“ dodává.