Přesní jako hodinky! Frontier Developments oznámili po třech měsících příchod nového DLC do hry Planet Zoo nesoucí název Twilight Pack. Těšit se můžete na zvířata žijící hlavně ve večerních a nočních hodinách, jak vám název rozšíření napovídá.

Nejedná se o Animal Pack, proto se připravte pouze na 5 druhů zvířat a stavební motiv (pozn. Animal Pack obsahuje osm druhů zvířat, ale žádný stavební motiv). Vaši zoo tedy budete moci obohatit mývalem, liškou obecnou, vombatem a skunkem. Do průchozí expozice, což je novinka přicházející s tímto balíčkem v aktualizaci zdarma, si přidáte kaloně egyptského. Vaši návštěvníci si tak budou moci užít nové dobrodružství přímo mezi zvířaty.

HALLOWEENSKÝ MOTIV

Přes 200 kusů objektů nového motivu, který je inspirovaný Halloweenem a celou jeho „spooky“ atmosférou. Obří světla v podobě fialových muchomůrek, skleněné stoly ve tvaru pavučin, vydlabané dýně, kotlíky a děsivě zkroucené opadané stromy a mnohé další objekty nahánějící při nejmenším husí kůži, které vám skvěle doplní nový gotický styl románské architektury. Pokud budete chtít zajít ještě dál, balíček nabídne i zoo-tematické gargoyly!

NOVÝ SCÉNÁŘ

Téměř každé rozšíření pro Planet Zoo obsahuje nový časový scénář a Twilight Pack není výjimkou. Vypravíte se do zoo inspirované Transylvánií, která byla opuštěna vaším „přítelem“ Dominicem Mayersem. Připojí se k vám Nancy. Dozvíte se od ní, že jste do péče získali slavného Himalájského medvěda, o kterém se píše ve všech novinách, protože ho vlastnila světově známá celebrita. Byl držen v zajetí a nebylo o něj dobře postaráno, takže je teď jen na vás mu poskytnout ten nejlepší život.

A kdy si budete moci tento balíček pořídit? Vyjde přesně 18. 10. na Steamu za obvyklou cenu 9,99 € (což je asi 250 Kč). Pokud vás balíček zaujal a nechcete, aby vám jeho vydání uniklo, můžete si ho již nyní přidat do svého seznamu přání. Nezapomínejte však, že užít si ho budete moci jen v případě, že vlastní základní hru Planet Zoo. Dejte nám do komentářů vědět, jak se vám nové rozšíření líbí a zda si ho pořídíte, pokud vlastníte i další DLC, pochlubte se nám, které je vaše nejoblíbenější.