V pátek jsme se skrz teaser trailer krátce seznámili s novou hrou Marvelu a Skydance New Media. Vedoucí vývoje Amy Hennig novinářům objasnila několik věcí.

Hennig začala svůj projev prohlášením, že pokud jsme hráli její předchozí tituly, pak nejsme daleko od toho, jaká bude hratelnost a zážitek v nové hře s Kapitánem Amerikou a Black Pantherem. Autorka potvrzuje, že jde o akční adventuru, jež bude mít podobnou DNA jako její předchozí projekty.

Bývalá manažerka studia Naughty Dog a scenáristka série Uncharted klade důraz na příběh ve stylu filmu, postavy a realistickou grafiku. Rozdíl je v tom, že tvůrci chtějí, aby si tenhle projekt mohl zahrát úplně každý a experimentovat v kůži superhrdinů a ztotožnit se s jejich charakterem. Z toho důvodu bude ovládání jednoduché, kontextové a intuitivní, ale zároveň bude mít hratelnost hloubku.

Kapitán Amerika a Black Panther (Azzuri) nebudou jedinými hratelnými hrdiny v této singleplayerové akční adventuře. K superhrdinům se přidá americký voják Gabriel Jones a bojovnice, jež má na starost špionážní síť ve Wakandě.

Snad se brzy dozvíme další podrobnosti, včetně názvu hry a cílových platforem.