Od suchých koutů naší Země, ze kterých byla zvířata z posledního balíčku, se vydáváme na pobřeží Oceánie. Studio Frontier Developments oznámilo balíček právě s tématikou zaměřenou na tyto exotické tvory a s nimi i nový styl stavebních prvků, odrážející architekturu obyvatel Polynésie a jejich tradic.

AKTUALIZACE 1.15

Jako vždy, dodatku bude předcházet aktualizace, která taktéž přinese několik novinek. Update bude jako vždy pro všechny úplně zdarma a těšit se můžete na vylepšené chování orangutanů, kteří se konečně naučili ručkovat přes prolézačky ve výběhu, ale také na vyhlídkové kupole, které budou sloužit návštěvníkům k ještě lepšímu pozorování zvířat ve výběhu a to pěkně z blízka.

Tyto kopule bude možné do výběhu umístit bez nutnosti úpravy terénu. Jednoduše do bariéry výběhu umístíte vstup a následně kamkoliv do výběhu samotnou kopuli. Vaši návštěvníci se tak budou moci ke zvířatům dostat tak blízko, jako nikdy před tím a sledovat je velmi podrobně. Do výběhu bude možné těchto kopulí umístit víc a bude možné je pokládat i pod vodu!

V aktualizaci samozřejmě najdete i několik drobných oprav a pár nových zbarvení pro tučňáky z balíčku s vodními tvory. Novou hru budete moci spustit s úplně novým biomem, představujícím právě pobřeží Oceánie.

BALÍČEK OCEÁNIE

S balíčkem Oceánie se vydáme na úchvatná souostroví v Tichém oceánu a prozkoumáme kulturu tamních obyvatel. Dodatek obsahuje pět druhů zvířat - čtyři výběhová zvířata a jedno expoziční.

Těšit se můžete na:

  • Kivi Hnědé
  • Ďábly medvědovité (známe také jako Tasmánské čerty)
  • Tučňáky nejmenší
  • Klokany quokka
  • Kaloně zlatotýlého

Právě kaloň je expoziční zvíře a bude se umisťovat do průchozí expozice, podobně jako třeba lenochod nebo kaloň egyptský. Ostatní druhy pak patří do klasického výběhu.

ARCHITEKUTRA INSPIROVANÁ OCEÁNIÍ

V balíčků vás čeká přes 200 kusů nového stavebního stylu. Jedná se především o přírodní stavební materiály, dřevo, suché listy a tkaniny, které jsou doplněny o ručně vyřezávané dekorace ve stylu Tiki, které si lze přizpůsobit. Nesmí chybět také typické pestré květinové ozdoby. Přírodní scenérie pak zpestří lávové kameny, umělá láva a nová flóra v podobě vzácných palem a kapradin.

SCÉNÁŘ Z PŘÍRODNÍ REZERVACE

V novém kampaňovém scénáři se potkáte se známými tvářemi v podobě Bernieho Goodwina a jeho dcery, kteří vás poprosí o pomoc v jejich rodinné přírodní rezervaci na sluncem zalitém ostrově. Emma Goodwinová plánuje vybudování nové osobité zoologické zahrady a je jen na hráči, zda si troufne pomoci s výstavbou.

Aktualizaci i balíček bude možné získat 19. 9. 2023 za klasickou cenu 9,99€ a pro hraní je potřeba vlastnit základní hru Plane Zoo.