Nikdo nepochyboval, že informace uniklé ze Steamu jsou pravdivé a pokud někde bylo nějaké zrnko pochybností, bylo včera večer zažehnáno při vydání oficiálního traileru na dodatek The Sims 4: Koňský ranč.

Kromě informací, které máme dostupné již z úniku, lze z traileru vyčíst, že s rozšířením můžeme očekávat příchod nového města s názvem Chestnut Ridge. Svým stylem připomíná westernové městečko po vzoru severoamerických filmů o divokém západu, jen s moderním nádechem.

Pokud se na trailer nebo screenshoty zadíváte pozorně, můžete si všimnout, že na některých záběrech lze vidět obarvený strop. To dosud nebylo v The Sims 4 možné, a tak díky videu svitla hráčům naděje, že by s příchodem aktualizace před dodatkem mohla tato možnost vejít do hry. Je to jedno z velkých přání komunity, které jak doufáme bude opravdu skutečné. Zatím se ale stále jedná pouze o spekulaci.

Jistě si také všimnete zakrslých ovcí a koz, které budou rozšíření doplňovat. Z nich bude také možné získat suroviny jako je například vlna. Je opět vidět snaha tvůrců o propojení s předchozími rozšířeními. Dá se tedy předpokládat, že vlnu budete moci použít v rámci kolekce Pletení. Tematicky se bude dát propojit i s přídavkem Život na farmě, z jistě pochopitelných důvodů.

Na náhledovém obrázku premiéry byl také malý sneak peak na nadcházející čtvrtletí, kdy se můžeme kromě dodatku těšit také na dva nové kity a Behind the Sims, což je novinkový servis vývojářů o nadcházejících funkcích pro všechny aktuální projekty se slovním spojením The Sims v názvu, o budoucích rozšířeních a také o Projectu Rene - což je kódové označení pro připravovaný díl série The Sims.

Přečtěte si také: V The Sims 4 je skryté nebezpečí pro hráče

Datum vydání je skutečně stanoven na 20. 7. 2023 a stejně jako několik předchozích rozšíření přichází s bonusovým obsahem pro všechny, kdo si ho zakoupí před 31. 8. 2023. Tento bonus zahrne rezonanční kytaru, umělecké kolo od vozu a rustikální houpací křeslo. Má jít o předměty, díky nimž dopřejete svým Simíkům odpočinek po náročném pracovním dni na ranči. Vše si můžete prohlédnout na obrázku níže.

S datem vydání se vývojáři rozhodli věnovat nespecifikovaný dar organizaci Sacred Healing Circle. Ta je založena a vedena 100% domorodci a snaží se podporovat domorodé komunity a dbá na zachování tradičních metod a postupů, včetně programu na ochranu a výzkum indiánských koní.