Společnost Orbix potěšila české hráče Microsoft Flight Simulatoru. V novém balíčku přináší detailně zpracované letiště Václava Havla v Praze a jeho okolí. Konkrétně jde o 21 bodů zájmů, mezi které patří například nemocnice v Motole (včetně přistávací plochy pro vrtulníky), letohrádek Hvězda a obchodní centra Šestka a Hornbach. Navíc došlo k přesnějšímu vyobrazení 90 kilometrů čtverečních v nejbližším okolí. Balíček si můžete koupit za 17,82 eur.

Studio Asobo, které Microsoft Flight Simulator vytvořilo, si zase připravilo významnou aktualizaci. V Sim Update VIII se francouzský tým zaměřil především na opravu chyb. Patch je dostupný pro PC i Xbox Series X/S verze hry a obsahuje také tři letadla s realistickou vrtulovou aerodynamikou (Cessna 152, Cessna 208 Grand Caravan oraz King Air 350i), výzvu Reno Stead a nové rozhraní obchodu zabudovaného přímo ve hře.

Vývojáři se postarali o chyby a problémy, které měly za následek pády hry. Podívali se také na optimalizaci. S ní souvisí vydání Microsoft Flight Simulatoru pro cloud skrz Xbox Game Pass Ultimate. Letecký simulátor si tak můžete užít také na Xboxu One.