Už The Witch Queen dost pozměnilo Destiny 2. To, co ale přijde začátkem příštího roku, tak bude ještě větší. Rozšíření Lightfall přinese nové schopnosti, hrozby a záhady v neonovém kyberpunkovém uměleckém stylu.

Na první pohled jde o radikální odklon od stylu dlouholeté sci-fi střílečky. Lightfall totiž sází nejen na dříve avizovanou podtřídu Darkness – Strand, ale také na hák. Ten se bude při průzkumu nového skrytého města Neomuna v alternativním vesmíru hodit.

Lightfall má být první skutečnou bitvou mezi Guardians a The Witness. Kromě nové destinace dojde také na nový raid a řadu nových exotických zbraní a brnění. Co se Strand týče, soustředí se na pohyblivé schopnosti, v traileru (nahoře) můžeme vidět, jak Strand pomáhá Titánům, Warlockům a Lovcům.

Destiny 2: Lightfall vyjde 28. 2. 2023. Dnes dorazí 18. sezóna pojmenovaná Season of the Plunder. Obsahuje dvě sady aktivit a příběhových misí, stejně tak přinese zpět oblíbený legacy raid King’s Fall z expanze The Taken King (rok 2015). Více ve videích níže:

Na závěr byla oznámena spolupráce s Fortnite, obě hry si vymění skiny postav. Promlouvá do toho také Fall Guys.