Na konci února na hráče Destiny 2 čeká nová výprava v rozsáhlém rozšíření Lightfall. Studio Bungie nenechává nic náhodě a prostřednictvím nového traileru představuje metropoli Neomunu. Futuristické město je plné mrakodrapů a neonových světel.

V populární first-person looter střílečce Destiny 2, která vyšla už v roce 2017, se můžete těšit na novou příběhovou kampaň. Ta je zasazena právě do tohtoo kyberpunkového města, kde se zúčastníte další části konfliktu a převezmete roli Strážců bojujících proti temné armádě.

Neomuna je hlavní město Neptunu, dříve nedotčené planety, která přežila první kolaps, ale nyní ji ohrožuje Calus a jeho armáda. Neomuna je plně prosperující město plné spousty vysokých budov a zahrnuje spoustu věcí, jako jsou herny a nákupní centra. Je to ostrý kontrast k ruinám, na které jsou hráči v Destiny 2 zvyklí.

Destiny 2: Lightfall je naplánováno na 28. 2. 2023 pro PC a obě generace konzolí PlayStation a Xbox. Bungie o expanzi tvrdí, že jde o jedno z nejambicióznějších rozšíření.