Tak tohle bylo velký, zajímavý a nečekaný. I když název The End (v překladu konec) to dost naznačoval, ale asi nikdo nepomyslel na to, že by v neděli večer mohlo Fortnite skončit. Ale je tomu tak. Populární battle royale akce od Epic Games je po včerejšku skutečně nedostupná. Desátou sezónou vše skončilo a titul vcucla obří černá díra. Nevěříte, nebo vás jen zajímá, co se stalo? Tak to se podívejte na záznam výše.

Zajímavé že? Rakety, kometa, několik portálů a náraz meteoritu, jenž vytvořil obrovskou černou díru. Ta vše vcucla, včetně autobusu, a zanechala jen černou obrazovku. Od té doby, když se pokusíte dostat do hry, uvidíte jen obrazovku s černou dírou. Co to znamená?

Mnozí mají za to, že Fortnite prochází kompletním restartem a začne od samotného začátku. Zdá se to šílené, ale naznačuje to i oficiální twitterový účet Fortnite. Jeho správci během včerejška smazali všechny předchozí příspěvky, nahradili profilový obrázek černou dírou a živě streamují černou obrazovku hry s malou černou dírou.

Pozorní sledující si všimli, že na černé obrazovce se čas od času něco objeví. Jednou je to galaktická mini-hra, ve které se stanete pizzou a musíte porazit všechny padající Durr burgery. A podruhé jsou to různá čísla: 11, 146, 15 a 62. Když z nich uděláte souřadnice a zadáte do Google Maps, zobrazí se obrázek kraba, což by mohlo naznačovat mýtus Crab Rave. Po hodině se objevila další série čísel, tentokrát 87, 14, 106, 2 a 150.

Bohužel nevíme, kdy se Fortnite vrátí. Dle dostupných, leč neoficiálních informací by Fortnite mohlo být zpět ve čtvrtek. To je dost dlouhá doba. Musí se ale nechat, že Epic Games to udělali dobře. O Fortnite se mluví naprosto všude a sociální sítě jsou zahlceny.

Aktualizace: Máme pro vás další informace. Fortnite čekají velké změny. Dorazí nová mapa, čluny, rybaření i skákací tyče.