V traileru na dvanáctou sezónu kompetitivní battle royale akce Apex Legends se předvádí Fuseova bývalá kamarádka Mad Maggie. Ve videu se podíváme detailněji na její příběh, kdy je Margaret „Mad Maggie“ Kōhere odsouzena za své zločiny v boji proti Syndikátu na válkou zmítané planetě Salvo, odkud pochází i Fuse. Jejím trestem je nucená účast na Apex Games, z čehož se Mad Maggie zřejmě velmi těší.

Maggie byla naposledy viděna v osmé sezóně, kdy zničila několik vzducholodí nad Kings Canyonem kvůli své nespokojenosti s tím, že se Fuse připojil k Apex Games a opustil Salvo, aby udržel mír mezi svou domovskou planetou a Syndikátem poté, co s Maggie zinscenoval neúspěšné povstání, což vedlo ke krvavému konci dlouhého přátelství této dvojice.

Nemůžeme se tak divit, že Maggie má vztek. Fanoušci se už nemohou dočkat, až se dozví, jakými schopnostmi bude Maggie disponovat. Plnohodnotného představení 12. sezóny s názvem Defiant se dočkáme ve čtvrtek 27. 1. Spuštěna bude 8. 2., tedy hned po skončení 11. sezóny Escape.

Příchod Mad Maggie byl naznačen, když se ve vzduchu nad Storm Pointem odehrávala bitva. Po zničení několika lodí spadl na mapu kus s namalovaným symbolem Salvo – vizitkou Mad Maggie.

Studio Respawn také naznačilo nový časově omezený režim, který se objeví ve 12. sezóně. Jmenovat se má Control a nastoupí v něm proti sobě dva devítičlenné týmy, které budou bojovat o udržení kontrolního bodu s neomezeným množstvím respawnů. Současná časově omezená akce Apex Legends, Dark Depths, je dostupná do 1. 2.