Od ledna se šíří spekulace a náznaky o vydání Hi-Fi Rush a Sea of Thieves na PlayStation a Nintendo Switch. Netradiční rytmická střílečka Hi-Fi Rush od japonského studia Tango Gameworks pro PC a Xbox Series X/S v minulém roce zaujala a pirátské dobrodružství Sea of Thieves z roku 2018 je díky pravidelnému přísunu nového obsahu nadále populární.

Pokud jste nechtěli těmto zprávám věřit, tak je tady další důkaz. Pochází z nedávné aktualizace Hi-Fi Rush, která vyšla u příležitosti prvního výročí hry. Patch přinesl několik nových triček pro hlavního hrdinu. Čtyři designy triček jsou dostupné pro všechny, ale tři další trička jsou exkluzivní pro platformu, na které hrajete; Xbox, Steam a Epic Games Store. Datamineři v souborech našli další vzory, jejichž barva a text naznačují, že jsou určeny pro PlayStation 5 a Switch.

Na modrém tričku (barva charakteristická pro PlayStation) je slogan „I’m here baby!“, zatímco na červeném tričku text „Rock out! Anywhere“. To je zase barva Nintenda. Někteří tyto důkazy berou za potvrzení, možná se ale jen v Tango Gameworks baví a využili všechen ten rachot ze spekulací.