Hráči na Steamu zvolili Cyberpunk 2077 nesmrtelnou hrou. S tím ale někteří nesouhlasí a v negativních recenzích v digitálním obchodě to dávají najevo. Připomínají, že cena se uděluje hře, jež má něco za sebou, ale přestože roky plynou a kolem se rodí nové a zanikají staré hry, na tuhle tvůrci nezanevřeli a stále, i po všech těch letech, ji jako milující rodiče opatrují, vylepšují a přidávají do ní další obsah.

To podle nich ale v případě Cyberpunku 2077 neplatí. Dle nich to kyberpunkové dobrodružství vyhrálo jen kvůli anime seriálu Cyberpunk Edgerunners, který z toho ale neudělal dobrou hru. Všechny ostatní nominované hry (Dota 2, Project Zomboid, No Man's Sky a Deep Rock Galatic) si to mají zasloužit více.

V současné době ale nejde o takzvaný review bombing. Jde o menší skupinku hráčů, která takto vyjadřuje svůj názor. Nadále převládají pozitivní recenze, takže se nemění ani celkové hodnocení. V posledních dnech má Cyberpunk 2077 každý den stovky pozitivních recenzí, zatímco těch negativních jsou spíše desítky.

Review bombing zažil Cyberpunk 2077 jen jednou, a to v březnu 2022, kdy byly zveřejněny tisíce negativních uživatelských recenzí poté, co CD Projekt na protest proti ruské invazi na Ukrajinu zastavil prodeje svých her v Rusku a Bělorusku. To množství negativních recenzí stačilo ke snížení hodnocení hry v kolonce nedávné recenze na smíšené. Valve ale rozhodlo, že recenze jsou mimo téma a vyřadilo je z hodnocení.

Negativní uživatelské recenze nepřevládaly ani v době vydání. To sice měl Cyberpunk 2077 přes 63 tisíc negativních recenzí, ale stále měl 227 tisíc pozitivních recenzí.