Kanál YongYea měl ku příležitosti letošní E3 možnost popovídat si s Mateuszem Tomaszkiewiczem, ředitelem questů v nadcházejícím Cyberpunku 2077, a dozvěděl se zajímavé informace, které de facto moc lidí zřejmě nepřekvapí, nicméně jejich potvrzení rozhodně nikoho neurazí.

Hlavní zprávou z rozhovoru se stala informace, že Cyberpunk 2077 nabídne tři hlavní možné konce. Jedná se tak o totožnou situaci jako se třetím Zaklínačem, kde taktéž primární příběhová linka nabídla trojici různých konců. Ke kterému dospějete, samozřejmě bude záviset na vaší cestě hrou samotnou, tedy jak se budete v klíčových momentech chovat. Tomaszkiewicz však nepověděl, kolik dalších konců Cyberpunk 2077 mimo ty hlavní nabídne. 

Trochu znepokojující větou od Tomaszkiewicze je nejisté zařazení fotomódu do hry. Vloni v srpnu bylo totiž sděleno, že se jej dočkáme. Studio to podle něj vážně zvažuje, ale je těžké říci, zda-li na něj opravdu dojde. Mohla by nastat situace podobná s Detroit: Become Human, kde byl fotomód také původně plánován, avšak z "prostorových" důvodů byl nakonec z plánku vyškrtnut