Crytek má s kooperativní střílečkou Hunt: Showdown ještě velké plány. Navzdory tomu, že letos uplynou čtyři roky od vydání plné verze, tak vývojáři plánují významnou a překvapivou proměnu. Hunt: Showdown bude mít lepší grafický kabát a vylepšení se dotkne i hratelnosti.

Crytek zatím nespecifikoval, co vše mohou hráči čekat. Vše ale pramení z přechodu na modernější verzi CryEnginu s označením 5.11, zatímco současná verze titulu běží na CryEngine 5.6. Jde o dlouhou a technicky náročnou cestu.

Ještě předtím můžete očekávat spoustu menších aktualizací. V plánu je vylepšení tutoriálu pro nové hráče. Vše jde ruku v ruce s tím, že Hunt: Showdown je nejúspěšnější hrou německé společnosti. Rok od roku roste počet hráčů a jak vidno, tak Crytek má s projektem ještě velké plány.

Hunt: Showdown je kompetitivní multiplayerová střílečka z pohledu první osoby, ve které bojujete s ostatními hráči a nepřáteli ovládanými umělou inteligencí v bažinách alternativní verze Louisiany 19. století. Tady se stáváte lovcem odměn, musíte ulovit monstra a s trofejí uniknout dalším hráčům a jiným nepřátelům.

Hunt: Showdown je dostupný ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Do 8. 3. probíhá 60% sleva. Na Steamu hru koupíte za 15,99€ a na PS Store za 419,60 Kč. Na Xbox Store je překvapivě za 999 Kč.

Oslava 5. výročí hry