Pokud jste čekali, že si brzy zahrajete nové Crysis, které Crytek pracovně označuje jako Crysis 4, tak si na pokračování sci-fi střílečky nechte ještě zajít chuť. Rok po oznámení sice studio potvrzuje, že je hra nadále ve vývoji, současně ale hledá nové členy na důležité pozice. Dle toho lze usuzovat velmi ranou fázi vývoje, možná je hra dokonce ve fázi předprodukce.

Krátký CGI trailer ze začátku loňského roku byl tak použit zejména pro nalákání lidí do týmu. Stejný účel má dnešní video. Prostřednictvím něj Crytek hledá vedoucího producenta, vedoucího programátora umělé inteligence a vedoucího výtvarníka prostředí.

Video by se dalo krát rovněž jako potvrzení toho, že v Crysis 4 bude příběhová kampaň pro jednoho hráče. Vývoj celého projektu by měl nadále vést Mattias Engström. Dříve pracoval na moderní trilogii Hitman v dánském IO Interactive, na prvních dvou dílech pracoval jako designér úrovní a u třetího dílu vedl vývoj. Předtím se podílel na hrách jako Far Cry 3, Assassin's Creed: Revelations a sérii World in Conflict v Ubisoftu.