Studio Crytek, které je podepsáno pod známou videoherní sérii jménem Crysis, přidalo na svůj Twitter zajímavý příspěvek. Ten se sice skládá pouze z jedné krátké věty a emotikonu očí, ovšem fanoušci série nebudou mít problém poznat, na co Crytek naráží.

Přečtěte si také: Střílečka Crysis Remastered vylepšena pro next-gen konzole

„They used to call me Prophet.“ Tak zní věta, kterou nalezneme v příspěvku, a kterou také začíná Crysis 2. Je tedy dost možné, že Crytek již začal pracovat na remasteru druhého dílu této série. Nebylo by to ani nic divného, když vezme v potaz, že koncem minulého roku unikly materiály, které naznačovaly příchod Crysis 2 Remastered a Crysis 3 Remastered.

Uvidíme, jak si Crytek s remasterem druhého dílu poradí. Reakce na vylepšenou verzi prvního dílu byly totiž velmi smíšené a na Metacritic má titul v tuhle chvíli průměrné uživatelské hodnocení 3,6 z 10, zatímco od kritiků to je 69 ze 100. Můžeme jen doufat, že se Crytek z prvního dílu poučil a remaster Crysis 2 tak dopadne mnohem lépe.

Nic zatím nebylo oficiálně oznámeno, takže bych Crysis 2 Remastered nijak horlivě neočekával. Léto nám ale klepe na dveře a s ním spousta herních akcí, jako je E3 či Summer Game Fest. Takže je dost možné, že se oficiální oznámení objeví na některé z nich.