Už zítra začíná první fáze bety hrdinské first-person střílečky od PlayStationu. Concord nejprve pozve do hry hráče s předobjednávkou hry (ti mohou pozvat až čtyři kamarády) a předplatitele PlayStation Plus. Další víkend se budou moci zapojit všichni zájemci na počítačích a konzolích PlayStation 5.

První fáze bety startuje v pátek 12. 7. v sedm večer našeho času. Pokud plánujete hrát na PS5, tak už nyní si můžete Concord stáhnout. Na počítači dle všeho pre-load není. Veřejná beta bude dostupná od čtvrtka 18. 7. (také od 19:00) do neděle 21. 7. Počínaje středou 17. 1. bude dostupný pre-load opět na PS5.

Ve všech případech beta nabídne čtyři mapy, tři herní režimy (Clash Point, Trophy Hunt a Cargo Run) a všech šestnáct hrdinů s odlišnými vlastnostmi. Veřejná beta zahrne ještě nový režim Area Control a novou mapu Bone Mines.

Pokud se plánujete zúčastnit obou víkendů, tak si můžete přenést postup. Po vydání plné verze však začnete od začátku. Alespoň si odnesete dva menší bonusy.

Při čekání na spuštění serverů se můžete podívat na krátké záběry z hraní módu Trophy Hunt. V této variantě budete s týmem sbírat žetony od poražených protivníků. Vyhraje ten tým, který jako první dosáhne požadovaného skóre.

Plná verze hry Concord vyjde 23. 8. 2024 na PC a PS5. Detailní systémové požadavky najdete tady.