Dnes už legendární série Commandos se v letošním roce vrátí ve zbrusu novém dílu zaměřeným na úplné začátky elitní jednotky pod vedením Jacka O'Hary v srdci nepřátelského území na misi, na kterou si nikdo jiný netroufl.

Nový gameplay trailer ukazuje vše, co mají fanoušci na této sérii taktických strategických akcí rádi. Nechybí kradmý pohyb, zabití nožem, schovávání mrtvol, velké výbuchy i vhodně hozený granát, co eliminuje více nepřátel. Budeme také štípat ostnatý drát, řídit náklaďák a využívat prostředí ve svůj prospěch za účelem nehod, které nevyvolají takový rozruch.

Když jsme u prostředí, tak nás Commandos: Origins zavedou do více než 10 misí. Čeká nás infiltrace nepřátelské základny v arktických mrazech, tichý postup u německé ponorky i kruté boje na rozpálené africké poušti. Celkem se máme dočkat více než 10 misí v autentických lokacích po celém světě, včetně západního pobřeží Evropy a východní fronty.

„Pozor! Byli jste vybráni pro misi, která ovlivní osud celého světa. Staňte se svědky zrodu legendární jednotky z období druhé světové války ve hře Commandos: Origins. Dlouho očekávané pokračování série Commandos vás zavede zpět ke kořenům žánru taktických her v reálném čase. Vrátíte se do dob, kdy zelený baret Jack O'Hara a jeho pět kamarádů vytvořili nechvalně proslulou jednotku, vyslanou plnit mise, na které si nikdo jiný netroufl,“ uvádí popisek.

Commandos: Origins mají vyjít v letošním roce na PC, Xbox Series X/S a PlayStation 5. Hra bude součástí Game Passu ve verzích pro počítače a konzole Xbox Series X/S.