Psychologická hororová hra Phasmophobia, v níž až 4 hráči loví duchy, má za sebou úspěšný rok. S jeho koncem se vývojáři zaměřují na rok nadcházející a prozradili komunitě, na co se může v nadcházejících měsících těšit.

Hráči se mohou těšit na dva druhy aktualizací: nový obsah a vylepšení toho, co už ve hře je, včetně hratelnosti, grafiky a optimalizace. Studio Kinetic Games plánuje přepracovat a optimalizovat VR část, včetně vylepšení. Dále hodlají zavést denní a týdenní výzvy a přidat nové možnosti přizpůsobení.

Jisté je, že i v příštím roce se Phasmophobia dočká značné podpory ze strany vývojářů, což potvrzuje, že hra je stále mimořádně sledována a je o ni pečováno. Zatím si hráči mohou užívat aktualizaci Cursed Possessions, jež přinesla ducha založeného na Santa Clausovi.

Phasmophobia vyšla v předběžném přístupu ve čtvrtém čtvrtletí roku 2020 a za poslední rok došlo k řadě významných změn a vylepšení. Pro ty, kteří Phasmophobii neznají, hra není výhradně VR titulem. Hráči mají možnost hrát ve standardním režimu nebo ve VR. Když projekt vyšel poprvé, byl k dispozici výhradně jako multiplayerový zážitek, ale nedávná aktualizace dala hráčům možnost užít si i hru pro jednoho hráče. Za úkol máte prověřit strašidelná místa a identifikovat paranormální jevy.