Když dojde na chystané Star Wars hry, aktuálně na sebe nejvíc pozornosti strhává remake klasického RPG Star Wars: Knights of the Old Republic. Neměli bychom ale zapomínat ani na Star Wars: Hunters, začátkem roku odhalený free-to-play multiplayerový titul od společnosti Zynga, jenž míří na Nintendo Switch a mobilní zařízení se systémy iOS a Android.

O Hunters jsme několik měsíců neslyšeli nic důležitého, teď tu ale máme čerstvý cinematic trailer, který nás ujišťuje, že se s tímto počinem stále počítá. A že hra sází zejména na pestrou paletu postav. Patří mezi ně například Rieve, temná bojovnice s červeným světelným mečem, mandalorianský válečník Aran Tal nebo velký Wookiee jménem Grozz.

Přečtěte si také: Star Wars: Hunters pro Switch a mobily nabídne multiplayerové boje v aréně

Ti všichni, ať už jde o námezdní lovce, hrdiny Povstání nebo příznivce Impéria, budou při hraní bojovat v kompetitivních online zápasech, které se odehrávají v reálném čase a v éře po pádu galaktického Impéria. Tvůrci slibují také různé arény, jejichž prostředí je inspirované klasickými lokalitami světa Star Wars, a možnost navštívit zbrusu novou planetu Vespaara.

Star Wars: Hunters dorazí na Nintento Switch a mobilní telefony a tablety se systémy iOS a Android někdy během roku 2022. Vývojáři zdůrazňují, že pro online hraní na Switchi nebude vyžadováno placené členství Nintendo Switch Online.