Online šermířská akce Chivalry 2 nedostane žádný další obsah. Není to ale proto, že by nebyla úspěšná, naopak, vývojáři z Torn Banner Studios cítí, že se jim úspěšně povedlo naplnit všechny cíle, které si vytyčili.

Máme pocit, že po více než třech letech podpory, jsme splnili náš cíl výrazně navýšit herní obsah, funkce a kvalitu nad náš původní cíl,“ píše prezident studia Steve Piggot v blogovém příspěvku. Při vydání se zavázali herní obsah alespoň zdvojnásobit.

Postupně hra získala jedenáct updatů, ten poslední – Regicide – vyšel v květnu/máji tohoto roku. „Odhalil hráčům narativní vyvrcholení Chivarly 2 a války mezi Argonem a Malricem,“ popisuje Piggot. V rámci aktualizace vyšla nová mapa Citadel, na kterou je tým velmi pyšný.

S vydáním Regicide usoudili, že hra je kompletní. Nadále ji budou udržovat, ale další obsah do ní už nevydají. Budou se teď soustředit na nové multiplayerové projekty. „Jak v univerzu Chivalry, tak v novém, strašidelné oblasti co-opu,“ navnazují. Nejedná se tedy o konec značky Chivarly.

Poznámkou o strašidelné kooperaci je myšlena připravovaná hra No More Room In Hell 2. Torn Banner Studios nyní chystají její příchod do early accessu.

Chivarly 2 je k dispozici na PC a posledních dvou generacích PlayStationu a Xboxu. Můžete si přečíst i naši recenzi.