Ještě jste si nezkusili dobýt nepřátelský hrad, vyplenit vesnice nebo zasypat protivníky salvou projektilů v Chivalry 2? Nyní je vhodný čas to napravit. Oblíbená středověká mlátička z první osoby, která vás vpustí na bitevní pole s několika desítkami dalších hráčů, je totiž na víkend zdarma.

Chivalry 2 je bezplatně k dispozici na všech platformách, kde hra vyšla, už od včerejška. Titul si tedy mohou vychutnat majitelé konzolí PS4, Xbox One nebo jejich novogeneračních nástupů a stejně tak i PC gameři prostřednictvím Steamu či Epic Games Store. Akce potrvá až do pondělí 11. 12, kdy skončí v 9:00 našeho času.

Víkendová akce plní funkci lákadla na vánoční event Chivmas, který až do 3. 1. 2024 nabídne tematické mapy, zbraně a další bonusy. Na hráče také čeká návrat herního režimu Brawl, kde se bojuje pouze pěstmi nebo předměty nalezenými na bojišti.

Dostupné dále budou jedinečné dekorace (vánoční stromečky, sněhuláci atp.) nebo dárečky rozmístěné po bitevním poli, které podle tiskové zprávy nemají pouze kosmetický charakter, ale půjde je rovněž využít jako účinnou zbraň.