Už to bude rok, co na Epic Games Store vyšla loupežná střílečka Crime Boss: Rockay City s hollywoodskými hvězdami, včetně Chucka Norrise a Michaela Madsena. Brněnské studio InGame si v té době jistě představovalo lepší start. Chyby, problémy a nedostatky ale vývojáře vedené Jarkem Kolářem (Vietcong) nepoložily. Plán vylepšování a rozšiřování se rozběhl na plné obrátky a dnes je Crime Boss: Rockay City mnohem lepší hrou.

V rámci této proměny vyšly tři větší aktualizace a hra dorazila na PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Teď se schyluje k dalšímu důležitému okamžiku. Crime Boss: Rockay City se po roční exkluzivitě Epicu přesune na Steam. Původně se myslelo, že se tak stane už koncem tohoto měsíce. Čekání ovšem bude o něco delší, konkrétně do června/júna 2024.

Měsíc uvedení Crime Boss: Rockay City pro Steam odhalila mateřská společnost Digital Bros. ve své finanční prezentaci. Proč čekat, když Epic má roční exkluzivitu? Pravděpodobně tvůrci berou uvedení na Steamu jako další milník a chtějí titul ještě vylepšit. V plánu totiž mají další zlepšení hry a postupu, stejně tak placená rozšíření Sheriff Norris: 99 Problems a Nasara’s Revenge.

V prvním DLC Bakerův tým kontaktuje samotný šerif, aby mu pomohl vypořádat se s jedním z povstaleckých zločineckých bossů. Baker (Michael Madsen) v tom vidí příležitost, jak se zbavit jednoho ze svých přímých konkurentů. V druhém budete hrát za Nasara (herec Damion Poitier) a zjistíte, odkud ho Casey (Kim Basinger) zná a kdo se ho pokusil zabít.

Ve finanční prezentaci Digital Bros. bylo ještě uvedeno, že Assetto Corsa 2 nevyjde před 30. 6. 2024. Původně měla závodní simulace od Kunos Simulazioni vyjít během letošního jara.

Oficiální ohlédnutí za úspěchy a neúspěchy hry Crime Boss