Capcom je v herním průmyslu od samotného počátku. Za desítky let má v šuplíku mnoho značek, které by v budoucnu rád oživil. Mezi nimi je brutální zombie akce Dead Rising, která za necelý měsíc vyjde v remasterované podobě na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

To může být začátek nové éry série. Když bude o Dead Rising Deluxe Remaster dostatečný zájem, vývojáři by rádi pokračovali v práci a rozšiřovali Dead Rising, podobně jako to dělají jejich kolegové z týmu Resident Evil. Konkrétně zástupce studia řekl, že doufá v rozšiřování Dead Rising, ať už by to bylo formou dalšího remasteru či nového dílu. Zaznělo to v rozhovoru pro IGN.

Při každé zmínce o oživení nějaké starší značky Capcomu je automaticky zmíněno Dino Crisis. To dokonce vyhrálo nedávný průzkum, když se Capcom hráčů zeptal, jakou sérii by si nejvíce přáli vrátit. Dost lidí doufá také ve střílečku Lost Planet nebo akční hack-and-slash Onimusha.

Capcom v uplynulém roce přinesl Street Fighter 6, Dragon's Dogma 2, Monster Hunter Rise: Sunbreak, Exoprimal a další tituly. V současné době připravuje zejména nový Resident Evil a Monster Hunter Wilds. Na ten mimochodem nejsou moc pozitivní dojmy z Gamescomu. Capcom měl zvolit nudnou část hry s pouští, kde hráče pronásleduje minimálně jeden obrovský červ. Poušť je však prázdná a nic moc se neděje. I v této oblasti mělo demo problém udržet stabilních 30 snímků za sekundu na PlayStationu 5.