Magazín GameInformer se poslední dobou stává tím největším zdrojem pro novinky a videa chystaného Spider-Man: Miles Morales. Díky jejich exkluzivním záběrům jsme se mohli seznámit s pavoučí kočkou, která bude společníkem hlavního hrdiny, byli jsme svědky souboje se silákem Rhinem a taky jsme se mohli podívat, jak v nové hře bude fungovat kradmý postup. A nám to samozřejmě nestačilo, proto si pro nás tento magazín spolu s vývojáři ze studia Insomniac Games připravili novou ukázku, ve které budete svědky momentu, kdy se z kluka Milese Moralese stane opravdový hrdina

Tento velký moment přišel okomentovat sám Brian Horton, kreativní ředitel studia Insomniac. Dozvěděli jsme se tak, že ve studiu nechtěli ochudit hráče o veliké momenty Milesova života, které ho vedly k proměně v dalšího pavoučího muže. Zaměřili se tak na vytvoření řady takových emocionálních životních událostí, které Milese změnily a donutily ho vytvořit vlastní verzi Spider-Mana. V průběhu času se totiž bude jeho životní příběh rozšiřovat a to, co dnes uvidíme, je jeden z nejdůležitějších momentů v jeho životě. Je to chvíle, kdy Peter Parker, jeho mentor, je téměř poražen Rhinem. Miles je tak nucen ze sebe dostat to nejlepší, aby ho ochránil. V tu chvíli z něj začne sršet bioelektřina a Rhinovi zasadí ikonickou ránu. To vše změní směr, kterým Miles doposud směřoval a bude na něm, aby zjistil, co to znamená být hrdina.

Přečtěte si také: Za měsíc vychází Cyberpunk 2077 a PlayStation 5

Premiéra Spider-Man: Miles Morales je naplánována na 12. 11. letošního roku ve verzích pro PlayStation 4 a PlayStation 5. České titulky dosud potvrzeny nebyly.