Už koncem měsíce se odehrají brutální a krvavé sportovní zápasy ve Starém světě. Na hřišti jsou povoleny vraždy, zohavování, podvádění, korupce, čáry, a dokonce i božské zásahy. A davy fanoušků z toho šílí!

V Blood Bowl 3 bude připraveno 12 frakcí, včetně Černých orků, Imperiální šlechty, Starosvětské aliance a Odpadlíků chaosu, kteří jsou ve videohře Blood Bowl k vidění vůbec poprvé.

Těšit se můžete na zcela novou kampaň pro jednoho hráče. „Agent si všiml tvých trenérských úspěchů na hřišti a rozhodl se zaplatit účast tobě i tvému týmu ve zbrusu nové akci Blood Bowlu: v Utkání sponzorů. Dokážeš zničit soupeře a nadchnout dav?“ ptá se tisková zpráva.

Utkáte se s nejúspěšnějšími sponzorovanými týmy Starého světa, střetnete se s hvězdnými hráči, ze kterých se stali ambasadoři značky (nechybí ani legendární Griff Oberwald), a co je nejdůležitější, můžete hrát za svou vybranou frakci a využít tento tým ve všech ostatních herních režimech. Třeba v přátelském utkání s ostatními hráči nebo počítačem, stejně tak v novém soutěžním módu. V střetnete s ostatními hráči všech možných úrovní a z celého světa. Tady najdete soutěžní sezóny s oficiálními žebříčky, ligový systém, možnost zakládat turnaje dle vlastního výběru a pravidelné výzvy.

Podívejte se na nový gameplay trailer, který Blood Bowl 3 hezky představuje. Najdete ho nahoře. Tady dole je kratší video u příležitosti nadcházejícího Super Bowlu.

Blood Bowl 3 vyjde 23. 2. 2023 na PC a poslední dvě generace konzolí PlayStation a Xbox. Během letošního roku se má na svět podívat ještě verze pro Nintendo Switch.