Temná zákoutí a strašidelné příběhy lákají nejen milovníky hororů, ale také hráče, kteří se rádi bojí ve skupině. Do téhle kategorie patří i Phasmophobie, která je sice pouze v předběžném přístupu, ale svým jednoduchým konceptem lovení duchů oslovila miliony lidí. Nic tedy nebrání tomu, aby titul samotný se jen rozrůstal a tvaroval do své finální podoby. Nedávno proto byla vydána aktualizovaná road mapa, která odhaluje jednotlivé kroky vývojářů z Kinetic Games. Mimo to vyšel trailer na nadcházející rozšíření, které ponese název Apocalypse. To přinese nejen vylepšení hratelnosti, ale také nové mapy.

Nový trailer, na který se můžete podívat výše, se soustředí hlavně na nadcházející změny, které do hry přijdou. Z toho, co se dá v ukázce vypozorovat, se můžeme těšit na novou mapu, jež je víceméně složená z pěti menších. Nově bude k dispozici prožít duchařský zážitek i v kempu Camp Woodwind, což je zmenšená verze mapy Maple Lodge Campsite.

Kromě tohoto rozšíření přichází na řadu už poměrně dlouho očekávaná nastavení pro samotnou obtížnost. V blízké budoucnosti totiž budeme moci nastavit nejen úroveň obtížnosti jednotlivých míst pro odlovení duchů, ale hráči si sami budou moci určit omezení kladená na duchy. Kde se nachází, jak dlouho budou útočit, úroveň sanity či v jakých intervalech se budou útoky opakovat a jak moc náročné bude se s takovou potvorou vypořádat.

Chybět nebude ani nové vybavení, karty, sběratelské předměty a upravené lobby i s hlavním menu. Apocalypse update přijde do Phasmophobie už 27. 9. ve 13:00.