Po 15 letech se vrací série Delta Force. Bezplatná first-person akce od čínské studia TiMi vyvolává obavy. Vývojáři Call of Duty Mobile, PUBG Mobile a CrossFire Mobile ale tvrdí, že dbají na odkaz této značky. Chtějí hráčům přinést propracovanou taktickou akci s kampaní založenou na filmu Ridleyho Scotta Černý jestřáb sestřelen a napínavými multiplayerovými boji na zemi, na moři i ve vzduchu.

Po různých filmečcích se konečně můžeme podívat na to, jak se bude Delta Force: Hawk Ops hrát. Dvouminutový gameplay trailer nabízí sestřih z režimu Hazard Operations na mapě Zero Dam, která připomíná Battlefield 3 a Battlefield 4.

Hazard Operations je taktický extrakční mód, ve kterém se týmy utkají mezi sebou a s nepřáteli ovládanými umělou inteligencí. Zero Dam byl kdysi zázrak inženýrství, z něhož měly prospěch miliony lidí v Ahsaru, nyní se z přehrady stal pouhý zbytek toho, čím kdysi bývala. Oblast v pevném sevření místního gangu slibuje jak velké odměny, tak spoustu nebezpečí.

Hazard Operations doplní napínavá příběhová kampaň Black Hawk Down s bojem o Mogadišu (hlavní město Somálska) a PvP režim Havoc Warfare zasazený na rozsáhlou mapu, kde budou i vozidla.

Delta Force: Hawk Ops vyjde letos na PC (Steam, Epic Games Store), konzole PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S a Xbox One a chytré telefony/tablety s operačními systémy iOS a Android. Pokud vás hra zaujala, můžete se předběžně zaregistrovat na webu Playdeltaforce.