Společnost Capcom zítra otevře betu hororové multiplayerové akce Resident Evil Re:Verse pro všechny hráče na platformách PC (Steam), PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 a Xbox One.

Start veřejné bety samostatného multiplayeru pro Resident Evil Village je naplánován na 7. 4. (20:00). Servery budou v provozu do 10. 4. (20:00). Betu si můžete předběžně stáhnout.

Přečtěte si také: Pět minut z hororového Resident Evil Village na staré generaci konzolí

Resident Evil Re:Verse oslavuje 25. výročí této kultovní hororové série a jedná se o multiplayerový deathmatch až pro 6 hráčů. Ve hře proti sobě bojují známé postavy ze světa Resident Evil. Každý hráč bude ovládat jednoho ze známých hrdinů série jako je Chris Redfield, Leon Scott Kennedy, Jill Valentine, Ada Wong, Claire Redfield a HUNK. Ti prohledávají známé lokace, jako například policejní stanice v Raccoon City a snaží se shánět zásoby viru rozesetého po celé mapě a zároveň střílí jeden do druhého.

Když vaše postava zemře, objeví se na mapě znovu, ale tentokrát jako některé monstrum z třetího nebo sedmého dílu. Pokud během svého prvního života nasbíráte dostatek viru, můžete se proměnit na některého z kultovních záporáků - Jack Baker, Nemesis nebo Tyran.

Resident Evil Re:Verse vychází 7. 5. letošního roku a zdarma ho dostanou všichni majitelé Resident Evil Village.