S blížícím se vydáním God of War Ragnarök se rozbíhá marketingová kampaň. Společnost Sony se dnes pochlubila reklamou, ve které herec Ben Stiller převlečený za Krata vede skupinovou terapii. Nachází se zde John Travolta, LeBron James a jejich děti. Jak se ukazuje, vztah Krata s Atreem je klíčem k tomu, aby tyto slavné tváře pěstovaly své vlastní vtahy se svými dětmi.

„Co by se mohli skuteční rodiče naučit ze vztahu mezi Kratem a Atreem? Ať už jste slavná celebrita, nebo problémový bůh, rodičovství je vždycky práce. Zeptejte se vedoucího skupinové terapie rodičů Bena Stillera, který LeBronu Jamesovi, Johnu Travoltovi a jejich dětem vysvětluje, jak nás všechny může dynamika otce a syna v God of War Ragnarök inspirovat k tomu, abychom se stali lepšími rodiči – zejména když nosíme kostým Krata,“ uvádí Sony.

Na reklamu se podívejte úplně nahoře. Tady dole se ještě budeme věnovat třetímu deníčku z vývoje. Ten se zaměřil na design bytostí a postav. Tuzemská Sony ho obohatila o české titulky, aby si ho mohli užít všichni, stejně tak reklamu nahoře.

„Vydej se s námi do Svartalfheimu, země trpaslíků a domova bratrů Huldrů, Broka a Sindriho. Ve 3. díle seriálu God of War Ragnarök v zákulisí se podíváme na to, jak tým studia Santa Monica vytváří postavy a tvory, kteří oživují naše severské říše,“ píše se v popisku třetí deníčku.

God of War Ragnarök dorazí 9. 11. na PlayStation 5 a PlayStation 4, ve hře budou české titulky. Už tento čtvrtek, 3. 11., se můžete těšit na naši recenzi, která bude bez spoilerů. Mezitím se podívejte na naše první dojmy.