Nintendo si asi libuje v napínání svých fanoušků. V průběhu letošní E3 totiž nedošlo na žádné nové informace ohledně Metroid Prime 4, místo toho byl představen nový titul Metroid Dread, a fanoušci šílené hack and slash série Bayonetta také odešli s prázdnou. Člověk si pomalu začíná myslet, že něco jako Bayonetta 3 nikdy nevznikne.

Přečtěte si také: Vydání Bayonetta 3 je ještě hodně daleko

Na scénu ale přichází vedení Nintenda, které nás ujišťuje, že pokračování Bayonetty je stále ve vývoji, a navíc se mu daří opravdu dobře. Bill Trinen a Nate Bihldorff z Nintenda podali rozhovor magazínu GameSpot, kde řekli něco o tomto nadcházejícím titulu od PlatinumGames.

„Doopravdy stále existuje, to mohu potvrdit,“ řekl Bihldorff. „Dokonce půjdu ještě dál a řeknu nejenže existuje, ale také postupuje dobře,“ dodal Trinen. „Rádi ukazujeme věci, když jsme připraveni je ukázat, a samozřejmě rádi ukazujeme věci, když je vývojář připraven je ukázat. Takže jsme to neměli na E3, ale zůstaňte naladěni.“

Bayonetta 3 se prvně ukázala v krátkém teaseru na Game Awards v roce 2017. Od té doby jsme o hře neslyšeli nic nového. Jen jsme stále utvrzováni v tom, že se na titulu stále pracuje. Tak doufejme, že se letos doopravdy dočkáme alespoň nějakého traileru či podobného infa. Dle všeho bychom ale Bayonettu 3 neměli očekávat v blízké době.