Francouzské studio Don't Nod nám dalším krátkým videem přibližuje své připravované akční RPG Banishers: Ghosts of New Eden. V necelé minutě máme možnost se podívat na to, jak odlišný je bojový styl dvou hrdinů.

Hrát budeme za Reda a Antee, dva lovce duchů a milence, kteří chrání lidi. Při jednom úkolu je však Antee smrtelně zraněná a stává se z ní duch. Rozpolcení mezi svou přísahou chránit živé před škodlivými duchy a Anteiným strašlivým stavem se vydávají do děsivé divočiny v Severní Americe, aby ji zbavili jejího nového soužení... stůj co stůj.

Na tomhle chmurném místě budeme kombinovat zbraně a nadpřirozené schopnosti. Čeká na nás směsice bojových stylů. Red využívá pušku, meč a ohněmor, zatímco jeho láska má éterické útoky a pěsti. Arzenál a schopnosti budeme postupně vylepšovat, abychom dokázali čelit čím dál zlomyslnějším protivníkům.

Banishers: Ghosts of New Eden vyjde 13. 2 pro PS5, Xbox Series X/S a PC. Konzolové verze jsou dostupné nejen digitálně, ale také v krabičce. Přečtěte si naše dojmy z hraní, které jsou obohaceny o rozhovor s vývojáři.