Po prohlídce prostředí hry Banishers: Ghosts of New Eden se můžeme v rychlém sestřihu podívat na boj. Studio Don't Nod předvádí plynulý boj z pohledu třetí osoby. Kamera se dynamický přizpůsobuje a podle některých záběry připomínají poslední dva díly God of War, zejména z pohledu spolupráce Krata a Atreea. I když autoři Life is Strange a Vampyre se rozhodli pro vlastní podobu, kdy se hlavní hrdinové střídají a řetězí útoky.

Banishers: Ghosts of New Eden spektrální akční RPG odehrávající se v New Edenu roku 1695. Antea Duarte a Red mac Raith jsou milenci a Banisheři, lovci duchů, kteří se zavázali chránit živé před hrozbou přežívajících duchů a přízraků. Po katastrofální poslední misi je Antea smrtelně zraněna a stává se jedním z duchů, které nenávidí. Ve strašidelné divočině Severní Ameriky pár zoufale hledá způsob, jak osvobodit Anteu z jejího prokletí.

„Využijte své detektivní schopnosti jako Banisher a kombinujte Anteiny duchovní síly a Redův arzenál s cílem porazit a zapudit duše trýznící vše živé,“ dodává tisková zpráva.

Banishers: Ghosts of New Eden vyjde 13. 2 pro PS5, Xbox Series X/S a PC.