O Babylon's Fall se tolik nemluví, ale to se může brzy změnit. Společnost Square Enix oznámila, že si tohle kooperativní akční RPG od PlatinumGames budeme moci vyzkoušet skrz demoverzi. Ta bude dostupná od 25. 2. a umožní hráčům hrát hru jak samostatně, tak v kooperaci, jež podporuje až čtyři hráče. Postup z dema bude možné přenést do plné verze, která vyjde 3. 3. Majitelé Deluxe a Collector's Edition se do hraní mohou pustit od 28. 2.

Demoverze bude zpočátku dostupná pouze pro konzole PlayStation, ačkoli na oficiálních stránkách je uvedeno, že „koncem března“ bude k dispozici také na Steamu.

Co se první sezóny týče, ta bude spuštěna zároveň s demem a potrvá do 31. 5. U každé sezóny bude k dispozici i prémiová verze v Battle Passu, přičemž u první sezóny bude zdarma.

Babylon's Fall vyjde na PlayStation 5, PlayStation 4 a PC. V PlatinumGames chystají ještě Bayonettu 3, která je ve vývoji pro Nintendo Switch, a tajemný Project G. G. Tým se hodlá více zaměřit na live service hry, které si můžete užívat delší dobu.