Po úspěchu Star Wars Jedi: Fallen Order se v Electronic Arts vracejí k singleplayerovým hrám. Důkazem jsou nejen chystané hry Star Wars Jedi: Survivor, Dragon Age: Dreadwolf a remake hororové akce Dead Space, ale také prohlášení generálního ředitele Andrewa Wilsona. Dle něj jsou tituly pro jednoho hráče „velmi, velmi důležitou součástí portfolia“ EA.

A jak vidno, tak současnému vedení EA se zamlouvají superhrdinové. V budoucnu nám chtějí přinést Iron Mana a Black Panthera. Prvního hrdinu Marvelu údajně chystají v EA Motive, kde nyní dodělávají zmíněný remake Dead Space. Black Panther s otevřeným světem měl být zase svěřen čerstvému studiu pod vedením Kevina Stephense, bývalého šéfa Monolith Productions, kde dohlížel na vývoj Middle-earth: Shadow of Mordor a Middle-earth: Shadow of War.

Podle insidera a novináře Jeffa Grubba si nejprve zahrajeme za Iron Mana a až potom za Black Panthera. Grubb je přesvědčen, že nebude trvat dlouho, než se o tomto titulu dozvíme první oficiální informace. Nicméně, vydání má být ještě daleko, protože v Motive se teď soustředí na dokončení Dead Space (vyjde 27. 1. 2023). Až potom se pozornost bude upínat k Iron Manovi.

Připomeňme, že o víkendu byla oznámena nová hra s Kapitánem Amerikou a Black Pantherem, připravují ji ve Skydance Media v týmu pod vedením Amy Hennig, ex-scenáristy Uncharted.