Předplatné Game Pass na konzolích Xbox a počítačích má být brzy atraktivnější díky přidání Atlas Fallen. Akční RPG z loňského roku má zanedlouho rozšířit knihovničku a pozvat další hráče do světa pokrytého pískem, který obývají různé příšery.

Tvrdí to známý španělský leaker extas1s. Už ale neupřesnil, kdy se titulu dočkáme. Nicméně jeho příchod do Game Passu by mohl jít ruku v ruce s plánovanou velkou aktualizací Reign of Sand. Ta vyjde 6. 8. tohoto roku.

Update Reign of Sand má výrazně vylepšit a obohatit Atlas Fallen. Dojde k přepracování mnoha základních herních mechanismů a funkcí. Také přinese vylepšení v oblasti postupu a kvality. Těšit se můžete na rozšířený svět, nové nepřátele, přepracovaný postup, nové úkoly, režim New Game Plus i novou obtížnost Nyaal's Nightmare. Více tady.

Atlas Fallen vytvořilo studio Deck13 (autoři původního Lords of the Fallen a série The Surge) ve spolupráci s Focus Entertainment a hra má české titulky. Od této společnosti už několik kousků v Game Passu máme, konkrétně A Plague Tale: Requiem, SnowRunner a Evil West.