Před rokem na počítače a současnou generaci konzolí vyšlo vcelku průměrné akční RPG Atlas Fallen. Jeho tvůrci teď překvapili oznámením nové verze, která do pískem pokrytého fantasy světa zve nové i staré hráče.

Reign of Sand je bezplatná aktualizace, která přepracuje mnoho základních herních mechanismů a funkcí, a přinese také různá vylepšení v oblasti postupu a kvality. Tato aktualizace je přímým výsledkem cenné zpětné vazby od komunity.

„Reign of Sand odráží naše odhodlání přinášet všem hráčům dynamický a poutavý zážitek,“ říká Ahmed Boukhelifa, výkonný ředitel studia PULLUP ENTERTAINMENT. „Tato bezplatná aktualizace je důkazem našeho odhodlání. Přinese významný obsah a mnoho nových funkcí, které komunita, ale i všichni ostatní hráči ocení.“

Rozšířený svět, noví nepřátelé, přepracovaný postup, nové úkoly... Svět hry Atlas Fallen bude obohacen touto velkou, zcela bezplatnou aktualizací. Těšit se máme na nový anglický dabing od talentovaného Bena Starra (Final Fantasy XVI, Warframe), přepracovanou kampaň a možnost čelit ještě děsivějším tvorům s 25 novými kameny esence. Dorazí také režim New Game Plus a nová obtížnost Nyaal's Nightmare.

„Náš tým je vděčný za možnost dále rozvíjet Atlas Fallen a přinést hráčům výrazně přepracovanou verzi. Naslouchali jsme zpětné vazbě a provedli jsme celou řadu vylepšení, díky kterým si, jak doufáme, hráči hru ještě více užijí,“ říká Jan Klose, kreativní ředitel hry Atlas Fallen.

6. 8. se Atlas Fallen změní na Atlas Fallen: Reign of Sand. Tato přepracovaná a zcela bezplatná verze nahradí hlavní hru a bude k dispozici jako aktualizace na všech platformách. Hráči, ať už noví, nebo vracející se, se budou moci ponořit do dobrodružství. Postup vaší postavy, vybavení a uložené pozice budou kompatibilní s Reign of Sand. Autoři však doporučují začít novou hru, abyste si ji mohli plně vychutnat a ponořit se do všech nových funkcí a vylepšení aktualizace.