Pokud Ubisoft chce, aby hráči neztratili zájem o XDefiant, musí svou first-person střílečku pravidelně obohacovat o atraktivní nový obsah. Ten mají zajistit další frakce, nové zbraně a mapy.

Jak víme z dřívějška, každá sezóna by měla přinést jednu novou frakci, tři nové zbraně a tři mapy. V prvním roce tak bude hra rozšířena o čtyři frakce, 12 zbraní a 12 map. Na jaké frakce se můžeme těšit?

Pokud budeme věřit datům, které ze hry získal Rogue TX, tak vývojáři chystají asasíny z Assassin’s Creed, operátory z Ghost Recon Breakpoint, členy GSG9 z Rainbow Six Siege a záškodníky (Highwaymeny) z Far Cry: New Dawn.

Osobně jsem překvapen z asasínů. Přece jen se do střílečky moc nehodí, ale na druhou stranu je jasné, že Ubisoft svou největší a nejúspěšnější značku bude chtít spojit s XDefiant. Jsem opravdu zvědav, jak se s tímhle vývoji poperou.

Nalezeny byly také stopy poukazující na Rabbids a The Crew. V tomto případě ale půjde spíše o kosmetické věci. V datech se našly ještě nové herní režimy Team Deathmatch, Capture the Flag a Infection a také zbraně, jako je upilovaná brokovnice, Tommy Gun, FAMAS, věž, RC auto, FAL a puška G36.

V současné době ve hře jsou čističi z The Division, agenti ze Splinter Cella, duchové z Ghost Recon, partyzáni z Far Cry 6 a hackeři z Watch Dogs.