Nadcházející bezplatná aktualizace Ghost of Tsushima umožní hráčům užívat si přítomnost psů. Čtyřnohý kamarád se stane vaším společníkem, novým přítelem a budete ho moci hladit. Další výhodou je pomoc v boji.

Pokud jste hru ale ještě nedokončili, tak mám špatnou zprávu. Mazlíčci budou dostupní pouze v režimu New Game+. Pokud se ale těšíte na kooperativní Ghost of Tsushima: Legends (dorazí ve stejný den), tak i zde budou psi, ovšem v podobě duchů.

Přidání zvířecího společníka se dalo čekat, hráči rádi hladí zvířata. Jen v Ghost of Tsushima za 8 týdnů od vydání hry pohladili 8,8 milionkrát lišku.

Připomeňme, že aktualizace Legends do hry přidá již zmíněný New Game+ mód a kooperativní online multiplayer Ghost of Tsushima: Legends, ve kterém budou dva hráči spolupracovat při plnění misí, zatímco v survival misích budou o život bojovat čtyři hráči, stejně jako v raidu, který dorazí pár týdnů po vydání Legends.

Přečtěte si také: Ghost of Tsushima rozšíří New Game Plus i kooperativní multiplayer

Samurajská akce Ghost of Tsushima vyšla na PlayStation 4 s českými titulky. Hra bude dostupná také na PS5 - jako všechny hry pro PS4 vydané od července/júla 2020.