Koncem února to bude už rok, co japonské studio FromSoftware potvrdilo rozšíření Shadow of the Erdtree pro Elden Ring. Na kompletní představení ale stále čekáme. Fanoušci doufají, že se dočkají v následujících týdnech.

Podle spekulací má přídavek úspěšného Elden Ringu vyjít v prvních měsících roku 2024. Nasvědčoval tomu únik spolupráce mezi Bandai Namco a Thrustmaster. Hráči tiše doufají a hledají sebemenší náznak. Teď jeden našli. V databázi Steamu se objevil soubor SteamDB Unknown App 277858, který je zařazen mezi dodatečný obsah.

„Neříkám, že je to stoprocentně Shadow of the Erdtree, ale je tu docela velká šance, že ano,“ uvedl Ziostorm, jenž nález šíří na sociální síti X (Twitter). Podporují ho další hráči.

Elden Ring vyšel 25. 2. 2022. Přídavek by tak mohl dorazit na druhé výročí hry. Ze Shadow of the Erdtree jsme zatím viděli pouze jeden obrázek. Na něm je blonďatá postava na přízračném oři, jež si razí cestu obilným polem, které je plné duchů. V dálce je vidět Erdtree. Zdánlivě jde tak o naznačení nové postavy. Někteří se přiklání k tomu, že je to Miquella.