Bezplatná first-person střílečka The Finals zanechala dobrý dojem. Bývalí autoři série Battlefield ale nechtějí nic podcenit a hodlají si hráče udržet přísunem nového obsahu. Proto včera hra obdržela velkou aktualizaci 1.5, která přináší několik významných změn, opravuje chyby a zavádí první časově omezený režim Solo Bank It.

Vývojáři Embark Studios popisují Solo Bank It jako experimentální a rychlý zážitek pro 12 hráčů, kteří stojí proti sobě. Zvítězí ten, který jako první stihne získat 40 000 hotovosti. Tu získáte sbíráním mincí, z padlých protivníků a dalším standardním způsobem. Podle tvůrců je v tomto módu klíčovým faktorem strategie, protože tady nemáte žádný tým. Video níže naznačuje pořádný chaos.

Další důležitou novinkou jsou pravidla fair play s přepracováním a vylepšením metod pro odhalování neférového hraní. Cheateři mají být odhalováni a omezování s větší jistotou. Došlo také na řadu oprav chyb a změn ve vyvážení.

Střílečka The Finals je od 8. 12. 2023 dostupná pro PC (Steam), PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Přečtěte si naše dojmy z hraní.