Real-time strategie Company of Heroes 3 obdržela novou aktualizaci s názvem Operation Sapphire Jackal. Jde o první velký update a přináší nový obsah, vylepšení a lepší optimalizaci.

Mezi novinky patří denní a týdenní výzvy dostupné v multiplayerovém a kooperativním módu. Výzvy mají být vybírány náhodně a zahrnují různé úkoly, například musíte zničit 50 vozidel protitankovými děly, případně dosáhnout veteránského hodnocení s pěchotou Wehrmachtu. Výzvy mají hráče motivovat, aby hráli za různé frakce a zkoušeli odlišné zbraně i postupy.

Za splnění výzev získáte herní měnu Merit, kterou použijete k odemčení kosmetických doplňků. Ty jsou určeny k přizpůsobení jednotek a armády v režimech pro jednoho i více hráčů. Vývojáři ze studia Relic Entertainment chtějí vyváženou kombinaci bezplatného a prémiového obsahu. Také tady máme opravy chyb, úpravy ve vyvážení a vylepšení nápovědy.

Hra Company of Heroes 3 vyšla 23. 2. 2023 na PC s českými titulky. Později v tomto roce dorazí verze pro PS5 a Xbox Series X/S.