Dlouho očekávaný remake first-person střílečky System Shock se nám připomíná v sedmiminutovém teaser traileru s gameplay záběry. Lidé z Nightdive Studios se rozhodli zavést nás do útrob výzkumné části Citadely a ukázat trochu průzkumu, trochu hledání alternativních cest, boj a zběsilý souboj s gigantickým robotem. Do něj náš odvážný hacker vystřílí celý zásobník z brokovnice, ale nemá šanci ho porazit.

Proto se nás vývojáři ptají, jak se můžeme postavit dokonalému, nesmrtelnému stroji? Z celého teaser traileru dostáváme dobrou představu o tom, jak daleko se reboot ikonického System Shocku dostal. Můžeme si prohlédnout grafiku, atmosféru i spoustu jiskřivých vizuálních efektů. Jak se vám to všechno líbí?

Přečtěte si také: Čínský gigant Tencent převzal vývoj problémového System Shocku 3

System Shock se očekává ve třetím čtvrtletí letošního roku pro PC, tedy na konci léta. Pokud vás video zaujalo, můžete se hned teď vydat na Steam, Epic Games Store nebo GOG a stáhnout si demoverzi. Za předobjednávku získáte zdarma System Shock 2: Enhanced Edition, remasterovanou verzi klasického druhého dílu.