505 Games opět propouští. Společnost se rozhodla reorganizovat svou přítomnost v Evropě a zavírá své kanceláře v Německu, Francii a Španělsku.

Propouštění se tentokrát nedotklo vývojářů. V těchto kancelářích, některé fungovaly déle než 15 let, bylo oddělení marketingu, komunikace a vztahů s veřejností. Podle informací serveru Gamereactor se počet propuštěných pohybuje kolem deseti.

Tímto krokem 505 Games přišlo o lokální zastoupení v Evropě. Zůstala pouze centrála v Miláně a britská pobočka. Očekává se, že tohle šetření ovlivní také marketingové kampaně v jednotlivých regionech.

Loni v listopadu/novembri majitel 505 Games, společnost Digital Bros, oznámila propuštění 30 % zaměstnanců, převážně z vývojových týmů. Do vydavatelské divize spadají tvůrci série Assetto Corsa z Kunos Simulazioni i brněnské studio Ingame, které vytvořilo loupežnou akci Crime Boss: Rockay City s hollywoodskými hvězdami. Kromě toho 505 Games vydala PC verzi Death Stranding a Control. V případě druhé hry však finské studio Remedy odkoupilo od 505 Games práva a chystá pokračování.