Příznivci Planet Zoo si budou moci svou zoologickou zahradu rozšířit o další dodatečný balíček. North America Animal Pack přináší do hry osm zbrusu nových zvířat ze severoamerického kontinentu.

V balíčku zvířat ze Severní Ameriky se můžeš těšit na losy, pumy severoamerické, lachtany kalifornské, bobry kanadské, aligátory severoamerické, psouny prériové, lišky arktické a skokany volské. To je celkem sedm zvířat do výběhu a jedno zvíře do expozice. Své hosty můžeš nadchnout celou řadou fascinujících severoamerických divokých zvířat, od mohutného losa, největšího a nejtěžšího druhu jelena v Planet Zoo, až po maličkého psouna prériového.

Návštěvníci budou nadšeně sledovat jedinečné chování každého nového zvířete. Například liška polární, která nejlépe snáší chladné teploty ze všech zvířat ve hře, loví stejně jako ve volné přírodě roztomilým skákáním do sněhu hlavou napřed. Lachtani kalifornští se ozývají svým charakteristickým štěkotem a natřásají své tukové zásoby. Maličcí psouni prérioví, nejmenší dospělá zvířata v celé Planet Zoo, budou nejprve stát na hlídce a pak se pustí do svého poskakování a štěkání.

North America Animal Pack přináší také nový časově omezený scénář. V něm se dostanete do Jamesonovy přírodní rezervace. Tato nově vybudovaná atrakce mezi jezery na úpatí slavného pohoří Blue Ridge Mountains už čeká, až převezmete povinnosti správce. Budete rozšiřovat zoologickou zahradu čištěním terénu, aby se do krajiny daly umístit nové výběhy, budete pracovat v bažinatých mokřadech a můžete dát také průchod své kreativitě a připravit zvířatům rozsáhlé, přirozené prostředí, ve kterém se jim bude dařit.

Kromě vedení, plánování a výstavby se budete snažit o zvýšení druhové rozmanitosti začleněním přírůstků z balíčku zvířat ze Severní Ameriky. Pomozte těmto zvířatům zabydlet se v láskyplně navržených výbězích, vzdělávej návštěvníky o potřebách těchto zvířat a rozvíjejte úspěšné chovatelské programy, aby zoo prosperovala i v budoucnu.

North America Animal Pack vyjde 4. 10. tohoto roku pro PC verze Planet Zoo za 9,99 eur.