Po Borderlands 3, BioShock: The Collection a Wolfenstein: The New Order si knihovničku na Epic Games Store můžete rozšířit o nevšední žraločí RPG titul Maneater. Čas na vyzvednutí máte přesně týden.

Shodou okolností jsem Maneater před dvěma roky recenzoval a hraní za žraloka se třemi druhy mutace jsem si užil. Jen je lepší přitom všem vypnout mozek a jen si užívat útoky na lidi, ničení lodí a žraní jiných ryb v různorodém prostředí.

Pro hraní byste měli mít alespoň operační systém Windows 10, procesor Intel Core i5-5300, 8 GB RAM, grafickou kartu Intel HD 5500 a 20 GB volného místa na disku. Doporučuje se Intel Core i7-3770 / AMD Ryzen 5 1500X a Nvidia GeForce GTX 970 / AMD Radeon R9 390.

Když se vám bude Maneater líbit, můžete si za 217 Kč koupit rozšíření Truth Quest. Tesákovití hrdinové tohoto neobvyklého „ShaRkPG“ budou moci rozpoutat své žravé šílenství prostřednictvím nevídané sady evolucí, které hráče podnítí k dosažení nového limitu (úroveň 40). K dispozici je pět nových vylepšení orgánů a další slot.

Zvýšené vražedné schopnosti žraloků jsou vyváženy příchodem ještě děsivějších lidských nepřátel. Vojenské pozemní síly budou útočit z pláží a opevnění za asistence vrtulníků, které budou prohledávat loviště našeho dravého alter ega.

Těšit se můžete také na nové typy úkolů jako jsou časové zkoušky a spoustu příšer, které můžete lovit v hlubinách této hry.