Aktualizace: Lákání na dnešní představení od finského studia Housemarque se nám vyjasňuje díky retweetu od Dark Horse Comics. Vypadá to, že nás dnes čeká odhalení komiksu Returnal, u příležitosti třetího výročí od vydání hry na PS5.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Finské studio Housemarque, které spadá pod PlayStation Studios, na zítra slibuje nějakou novinku. Tvůrci těžké střílečky Returnal na oznámení lákají černobílým obrázkem. Na něm je pár očí, které se dívají skrz něco, co vypadá jako rozbité sklo.

Jsou to oči hlavní hrdinky Seleny z Returnal? Zítra to budou tři roky od vydání PS5 verze. Od té doby se hra dostala na počítače. Je tak možné, že nás čeká nějaká aktualizace u příležitosti výročí. Možná se vývojáři pochlubí novým projektem. A třeba Sony překvapí a oznámí Returnal pro další platformu. Otěže nad herní divizí Sony převzal finanční ředitel Hiroki Totoki, který hodlá zvýšit zisky, minimálně tím, že urychlí vydávání PS5 her na počítače. Nebo snad půjde se svými hrami na Xbox/Switch?

Pokud si říkáte, že by mohlo jít o Returnal 2, tak pokračování bylo už dříve smeteno ze stolu. V Housemarque kutí něco úplně nového.