Společnost Wargaming začíná nový rok ve hře World of Warships: Legends se zimní aktualizací. Ta do hry přináší novou kampaň s číhajícím torpédoborcem Jäger VII. úrovně, pátou vlnu spolupráce na Azur Lane, milník sezóny Ranked Battles a dvě linie lodí, které se připojí k plnému přístupu.

Během pěti týdnů, kdy hráči dosáhnou milníku 100 etap, který bude mít mechaniku dohánění pro ty, kteří jej dokončí s aktivní podporou Admirality, získají panevropský torpédoborec Jäger VII. úrovně. Je vybaven rychlým dobíjením a rychlými torpédy, spolu se solidním krytím a přístupem k opravárenské skupině.

Hráči oblíbená spolupráce na Azur Lane se opět vrací na širé moře. Tentokrát se v ní objeví až 5 nových velitelů: Bismarck, Cheshire, Colorado, Sovetskaya Rossiya a Zara, které doplňují tři nové tematické lodě a dva skiny založené na těchto postavách. Tato spolupráce, okořeněná novou bednou, bude aktivní do 19. 1.

Už zítra, 18. 1., zahajuje World of Warships: Blitz oslavu 6. výročí. Do hry se dostane unikátní francouzský prémiový křižník Dupleix. Britský letadlový křižník Tier X Premium Eagle bude možné získat také prostřednictvím klíčů udělovaných v herních událostech. Vedle toho byla přidána spousta prémiových lodí za zvýhodněnou cenu, přichází přepracovaný tutoriál pro nové hráče a díky dalším aktualizacím se jedná o dosud největší oslavu výročí.